Beskytte data hvis en sikker tilkobling går tapt

Når du slår på en VPN, er dataene dine pålitelig beskyttet mens du surfer på internett. Hvis VPN-tilkoblingen går tapt, vil imidlertid ikke dataene dine være beskyttet, og angripere kan stjele dem. Når du for eksempel går rundt i et kjøpesenter, bytter telefonen fra en Wi-Fi-tilkobling til en annen. Hver gang dette skjer tar det noen sekunder før Kaspersky VPN kan beskytte den nye tilkoblingen din.

Bruk Avbruddsbryter for å sikre at dataene dine alltid er beskyttet. Avbruddsbryter vil avbryte dataoverføring over internett når VPN-en kobles til igjen. Internett-tilkoblingen din vil bli gjenopprettet så snart VPN slås på.

Som standard er Avbruddsbryter slått av og Kaspersky VPN blokkerer ikke internettilgangen din hvis VPN-tilkoblingen blir avbrutt.

For å beskytte dataene dine blokkerer Avbruddsbryter dataoverføring via internett helt til VPN-en er gjenopprettet.

For å bruke Avbruddsbryter må du slå på VPN-gjenoppretting etter en forstyrrelse.

Slik slår du på Avbruddsbryter:

1. Åpen VPN.
  2. Aktiver Avbruddsbryter i Innstillinger-delen.
  3. Det kan være at appen ber deg om å slå på VPN-gjenoppretting etter en forstyrrelse, og om å gi de nødvendige tillatelsene. Følg instruksjonene i appgrensesnittet.

Applikasjonen vil blokkere internettilgangen din hvis VPN tilkoblingen blir avbrutt. Du vil være tilbake på nett så snart VPN-tilkoblingen er gjenopprettet.